Diumenge 17 Març, 11.00-20.00 a la Base Nàutica de Barcelona, Platja de la Mar Bella

Iomramh i Irish in Barcelona presenten la 10a Regata de Currachs del Mediterrani.

Participarem en les festes de la ciutat que celebren el Dia de Sant Patrici i la cultura irlandesa al costat del Mediterrani. Aquest esdeveniment esportiu i cultural únic que compta amb 3 currachs de Connemara construïts per l’artista Mark Redden reunirà tripulacions estrangeres i locals en un dia on la mostra de cultura irlandesa inclourà música tradicional amb Bauma, dansa amb Aires Celtes i Nuala; i menjar i begudes típiques de l’illa tot el dia. Aquesta jornada familiar oferirà activitats pels més menuts de 12.00 a 15.00 amb una zona de joc muntada per Mamma Proof i un taller pels més grans conduit per Koala Art for Kids, així com globoflèxia i cares pintades per qui ho vulgui.


Aquest any Kingspan és el gran patrocinador de l’esdeveniment. Aquesta companyia irlandesa donarà a conèixer la seva col.laboració amb la Fundació Ecoalf durant els pròxims 3 anys, una organització sense ànim de lucre que recull 120 tones de residus plàstics de la costa espanyola cada any. Kingspan ajudarà que la fundació tanqui el cicle de recollida i reutilització d’aquests residus marins convertint-los en una matèria que permetrà construir panells d’aïllament tèrmic energèticament eficients.

Equips de tot el món remaran els currachs des de la Base Nàutica de Barcelona, un lloc ideal per la regatta. Gaudir i cuidar el mar és el missatge principal que volem comunicar aquest any i els tallers pels nens aniran dirigits al reciclatge del plàstic. Serà un dia molt especial que no et pots perdre! L’esdeveniment és gratuït, així que comparteix-lo amb amics i família i vine a celebrar Irlanda el diumenge al costat del mar.

  • 11.00 Primera cursa de currachs
  • 11.30 Dansa Irlandesa amb Aires celtes
  • 12.00

             Menjar i begudes

             Tallers i entreteniment pels nens

  • 15.00    Última cursa de currachs
  • 15.30    Dancing Premis i Parlaments
  • 16:00    Dansa Irlandesa amb Nuala Irish
  • 16:30    Música tradicional amb Bauma
  • 17:30    DJ Hector McCarthy 
  • 20:00    FI

Web oficial www.stpatricksbarcelona.com

Vimeo  https://vimeo.com/user10349071

Facebook Currach Rowing Barcelona

Contacte  Ari 686079331 / labysheedy@gmail.com